Kokemuksia | Nivelhuoltamo

ASIAKASKOKEMUKSIA

”Olin nuoruudessani meloja, joten voi arvata, että nivelvaivoja oli jossakin vaiheessa tiedossa. Minulle pistettiin PRP:tä tenniskyynärpään hoidossa vasempaan kyynärpäähän kerran ja oikeaan kaksi kertaa, minkä jälkeen oireet hävisivät. Siitä on nyt muutama vuosi, eikä oireita ole sen jälkeen ollut. Olen tyytyväinen.”

Mies, 49v.

”Nilkkani nyrjähti kolme vuotta sitten tennistä pelatessa. Hyppäsin syöttöön, laskeuduin huonosti ja nilkkani vääntyi. Nilkka vaivasi pitkään ja useatkaan lääkäri- tai ortopedikäynnit eivät tuottaneet tulosta. Lopulta kipu oli niin paha, että edes vahvat kipulääkkeet eivät auttaneet, ja kipu aiheutti unettomia öitä. Viimeisenä oljenkortena kokeilin PRP-pistosta ja muutaman yön jälkeen sain vihdoin nukuttua kivuitta. Kolme viikkoa myöhemmin nilkka oli niin hyvässä kunnossa, että pystyin palaamaan tenniskentille. Nykyisin nilkka ei häiritse normaalia elämää ollenkaan ja urheilukin onnistuu täysin kivuitta.”

Nainen, 48 v.

”Tenniskyynärpää vaivasi melkein vuoden, eikä tenniksen pelaaminen tai punttisalilla käynti enää onnistunut. Kaikkea kokeiltiin, mutta mikään ei auttanut kuin hetkellisesti. Lopussa kyynärpää oli sen verran kipeä, etten pystynyt nostamaan edes vedenkeitintä. Magneettikuvissa näkyikin merkittävä repeämä jänteessä. Vuoden 2014 lopulla aloitettiin PRP-hoito. Ensimmäisen jälkeen ei juurikaan mitään parannusta, kyynärpää oli tosi arka hoidon jälkeen muutamia päiviä. Kahden viikon päästä uusi piikki, taas vain vähän parannusta. Muutaman viikon päästä sain kolmannen piikin ja pikku hiljaa kyynärpää parani. Nyt kesällä 2015 kyynärpää on pysynyt täysin oireettomana muutaman kuukauden. Suosittelen kokeilemaan!”

Mies, 50v.

Katso lähin vastaanottosi